26η Αγωνιστική ποδοσφαίρου: Α.Ο.Μαυροματίου – Απόλλων Ακραιφνίου 1-0

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ επί του Απόλλων Ακραίφνιου.Νίκη που την ανεβάζει στους 34β κ στην 9η θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου ισοβαθμεί μαζί ο Κεραυνός αλλά λόγω νίκης μας στο μεταξύ μας υστερεί σε ισοβαθμία. Έτσι ο ΑΟΜ έκανε ένα βήμα ακόμα για την παραμονή στην κατηγορία για 4 συνεχή χρονιά, μετά από μια τέλεια εβδομάδα με 3 στις 3 νίκες.

Στο ματς τώρα η ομάδα μας είχε την κατοχή κ τις ευκαιρίες στο Α’ ημιχρόνο αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί αφού υστερούσε στην τελική προσπάθεια.Δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν αρχικά με τον Στοιχειο Στ. στο 22′ όταν μόνος απέναντι από τον Αναστασίου πλασαρε αλλά υποχρέωσε τον γκολκίπερ σε μεγάλη απόκρουση.Στο 35′ ο Νοκας με δυνατό σουτ από την περιοχή με εξουδετερωμενο τον γκολκίπερ δεν κατάφερε να σκοράρει αφού πάνω στη γραμμή ο Μάρας έδιωξε.Το Ακραίφνιο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία όταν σε φάουλ στο 2ο δοκάρι ο Ραχουτης μόνος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο β’ ημιχρόνο κ πάλι η ομάδα είχε την υπεροχή κ πίεζε συνεχώς για ένα γκολ.Στο 62′ μετά από προσωπική ενέργεια του Στοιχειου Δ. από δεξιά κ σέντρα του στην περιοχή,ο Στοιχειος Στ. με διπλή προσπάθεια σουταρε δυνατά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κ να κάνει το 1-0!!!Ο ΑΟΜ προσπάθησε να τελειώσει το ματς σε πολλές ενέργειες των ποδοσφαιριστών του αλλά δεν τα κατάφερε έχοντας κ δοκάρι μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια στο 70′ κ σουτ του Λάμπρου Δ. η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.Το Ακραίφνιο προσπάθησε να ενοχλήσει το Μαυρομματι άλλα δύο προσπάθειες του Καλλέργη κ μια του Χρήστου δεν απέδωσαν καρπούς με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.Επόμενο ματς για την ομάδα μας(5ο σε 14μερες) το Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια με την Ένωση ΑΣΑ.

Η κατάσταση στην ουρά έχει αλλάξει πολύ με πολλές ομάδες να παλεύουν για την απευθείας παραμονή.Στα επόμενα 4 ματς ο ΑΟΜ ένας μ.ο. 6βαθμων ίσως φέρει την παραμονή για την ομάδα μας αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κ από τα υπόλοιπα ματς.Με ενδιαφέρον προβλέπεται το τέλος του πρωταθλήματος.
Από την ομάδα μας καλύτεροι οι : Στοιχειος Δ., Δριτσουλας Μ., Δριτσουλας Γ.Από τον Απόλλων οι: Αναστασίου,Μάρας,Χαροκόπος.

Α.Ο.Μαυρομματιου: ( Γ. Ρόκας )Παναγιωτόπουλος, Στοιχειος Δ.,Λάμπρου Π., Δριτσουλας Μ., Κατσικογιάννης (75′ Φάρα),Λάμπρου Δ.,Στοιχειος Στ., Σιαμανδουρας, Νοκας(67 Σελιανιτης), Δριτσουλας Γ., Σοφος

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *