Μήνας: <span>Απρίλιος 2019</span>

Θεσπιές Βοιωτίας: Οκτάχρονο κοριτσάκι δέχθηκε «αδέσποτη» σφαίρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ένα 8χρονο κοριτσάκι από τις Θεσπιές Βοιωτίας, το οποίο δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα από όπλο, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.

Περισσότερα...

28η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ο.Μαυροματίου – Α.Π.Ο.Παναλίαρτος 2 – 0

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η ομάδα μας έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της και κέρδισε τον Παναλίαρτο με 2-0!! Σοβαροί, πειθαρχημένοι και με πάθος οι ποδοσφαιριστές μας, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς.

Κυνήγι θησαυρού

Ελάτε να λύσουμε γρίφους, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο 1ο κυνήγι θησαυρού του χωριού μας!!!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 20 Απριλίου στις 11 π.μ. στη πλατεία του χωριού μας να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!!!

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ: Α.Ο.Μαυροματίου – Α.Ο.Δροσιά Χαλκίδας 77-68

Ντέρμπι στο Μαυρομάτι με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη απέναντι στη Δροσιά με 77-68, με καθοριστικούς πόντους από τους Κατσίκα και Τσιρίδη στην τελευταία περίοδο. 

Διαιτητές: Τσάλλας-Βιορές.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-18, 37-35, 63-59, 77-68.

ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ (Γερμανός-Λάμπρου): Μπόκος, Παπαθανασίου 10 (2), Τσιρίδης 7 (1), Μαρίνης 8 (1), Κατσίκας 13, Λιαμπότης 4, Νικολάου 10, Λάμπρου, Σιαμανδούρας 20, Τσέλλος, Κόλλιας 5, Κοβός.

ΔΡΟΣΙΑ (Κουτσογιάννης-Αφράτης): Κολλάρος 1, Δεληγιάννης 1, Σταματούκος, Τριανταφύλλου 12, Λάμπρου 2, Παπαχαραλάμπους 4, Πουρνάρας 9, Καραπετάκος 18, Προκοπάκης 21 (2).

Πηγή: Stereabasket.gr

Φωτογραφίες από την Έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός όπου λαμβάνει μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροματίου

Το χωριό μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Σας περιμένουμε σήμερα και αύριο να μοιραστούμε μαζι αυτήν την μοναδική εμπειρία! Για όσους δεν μας έχετε επισκεφτεί ακόμα, η Έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 14/4/2019 στις 9 το βράδυ. Το περίπτερό μας βρίσκεται στη θέση 16.4.

Περισσότερα...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροματίου στην Έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός

Η μεγαλύτερη συνάντηση των ανθρώπων του λαϊκού πολιτισμού στη χωρα μας, θα παραγματοποιηθεί για 5η χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 12,13 & 14 Απριλίου 2019. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροματίου στη προσπάθεια ανάδειξης του πολιτιστικού τουρισμού στη περιοχή μας, σας προσκαλεί στο περίπτερο με αριθμό 16.4 όπου θα παρουσιάσουμε το άγαλμα του “Οιδίποδα” και μία φωτογραφική ιστορική αναδρομή του χωριού μας.

26η Αγωνιστική ποδοσφαίρου: Α.Ο.Μαυροματίου – Απόλλων Ακραιφνίου 1-0

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ επί του Απόλλων Ακραίφνιου.Νίκη που την ανεβάζει στους 34β κ στην 9η θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου ισοβαθμεί μαζί ο Κεραυνός αλλά λόγω νίκης μας στο μεταξύ μας υστερεί σε ισοβαθμία. Έτσι ο ΑΟΜ έκανε ένα βήμα ακόμα για την παραμονή στην κατηγορία για 4 συνεχή χρονιά, μετά από μια τέλεια εβδομάδα με 3 στις 3 νίκες.

Περισσότερα...

4ο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Κ.Ελλάδας -Θεσσαλίας και Εύβοιας στο κλειστό γυμναστήριο Μαυροματίου


Για 3η φορα και δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγιων διοργανώνει το 4ο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ, Κ.Ελλάδας -Θεσσαλίας και Εύβοιας, αυτή τη φορά στο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ του δήμου Αλιαρτου Θεσπιεων. 
Ευχαριστούμε πολυ την Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖΖ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, τον Δήμο για την φιλοξενία του και τούς χορηγούς μας για την βοήθεια τους. 
Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο όμορφο και γραφικό Μαυροματι με τις Παραδοσιακές ταβέρνες, σας περιμένουμε για άλλη μια ενδιαφέρουσα εορτή τού ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ.

Πηγή: permissos.gr