Σύντομες ανακοινώσεις

Μπάσκετ: Μπαράζ ανόδου για τον Α.Ο.Μαυροματίου με τον Α.Ο.Κύμης

Τον Α.Ο.Κύμης θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο.Μαυροματίου στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής θα ανανακοινωθεί σύντομα από την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Έως 28/6 η υποβολή των αιτήσεων για δωρεάν φιλοξενία παιδιών στο Βρεφονηπιακό, στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για ένατη συνεχή χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που αφορά στην απαλλαγή των μητέρων από τη καταβολή τροφείων.

Χωρίς Διόδια Σήμερα

Χωρίς να καταβάλουν διόδια θα διέρχονται σήμερα Κυριακή οι πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Ποιές μέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου.

Αν υπάρξει δεύτερος γύρος στις στις 2 Ιουνίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.

Μάθε που ψηφίζεις

Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις». Οι πολίτες χρησιμοποιώντας τα προσωπικά τους στοιχεία (Ειδικός Εκλογικός Αριθμός, επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, όνομα μητέρας και ημερομηνία γέννησης) μπορούν να δουν σε ποια περιοχή ψηφίζουν στις εκλογές 2019.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι πλέον διαθέσιμη στο  http://eklogesapps.ypes.gr/eea/eea.htm

Από τις 6 έως τις 24 Μαΐου η υποβολή των αιτήσεων στους δύο Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, για το σχολικό έτος 2019-2020, θα υποβληθούν στους Σταθμούς και στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου.

27η Αγωνιστική Α’ Βοιωτίας: Ένωση Α.Σ.Α – Α.Ο.Μαυροματίου

Στα Άσπρα Σπίτια αγωνίζεται το Σάββατο 13/4/2019 στις 17:00 η ομάδα μας, ματς το οποίο είναι το 5ο μέσα σε 14μερες. Με απουσίες θα παραταχθεί καθώς θα λείπουν οι Στοιχειος Στ. Κ Δ. καθώς κ ο τραυματίας Δρόσος. Παρόλα αυτά η ομάδα μας μετά το 3×3 στα τελευταία ματς πάει αύριο να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.