Μήνας: <span>Ιούλιος 2019</span>

Πρόσκληση εγγραφών στην ακαδημία μπάσκετ

Το καλοκαίρι του 2017, μαζί με την ανέγερση και παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου στο Μαυρομάτι, δημιουργήθηκε το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. Μαυροματίου. Μία παρέα νέων του χωριού αλλά και από διπλανούς οικισμούς, ανθρώπων που αγαπούσαν το άθλημα, κατάφεραν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τη σύσταση ανδρικού αγωνιστικού τμήματος, το οποίο συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ στη Γ’ κατηγορία τις περιόδους 2017-2018 και 2018-2019. Φέτος μετά από μια εξαιρετική χρονιά, η ομάδα μας κέρδισε την άνοδο και τη σαιζόν 2019-2020 θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της στη Β’ κατηγορία. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Το μεγάλο στοίχημα του σωματείου είναι οι ακαδημίες. Αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών από το χωριό αλλά και από τις γύρω περιοχές, θα τους δοθεί η δυνατότητα να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, να αγαπήσουν το μπάσκετ και να μάθουν τα μυστικά του από τους έμπειρους προπονητές μας.

Νέο Δ.Σ για τον Α.Ο.Μαυροματίου

Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Μαυροματίου

Πρόεδρος: Μανάρας Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Πελώνης Αριστείδης
Γεν. Γραμματ.: Δρίτσουλας Περικλής
Ειδ. Γραμματ.: Κατσιμίχας Χαράλαμπος
Ταμίας: Κρεμμύδας Αριστείδης
Έφορος: Σιαμανδούρας Μενέλαος
Μέλος: Πόκας Ιωάννης
Μέλος: Βασιλείου Βασίλειος
Μέλος: Λάμπρου Γεώργιος
Μέλος: Μεγάλος Αθανάσιος

Αποσύρθηκαν τα Εκπ. Μπούκαλη, το Μαυρομάτι στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ!

Η ομάδα των Μπούκαλη με επίσημο έγγραφο προς την ΕΣΚΑΣΕ γνωστοποίησε την αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, κάτι που σημαίνει πως τη θέση του στο επόμενο πρωτάθλημα θα πάρει το Μαυρομάτι που κατετάγη 4ο μετά τα μπαράζ που τελείωσαν πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των Μπούκαλη προτίμησε να χάσει μια κατηγορία ώστε να δώσει μεγαλύτερο βάρος στις ακαδημίες της, χρησιμοποιώντας και εκεί παίκτες από τα τμήματα υποδομής της. Το Μαυρομάτι, είναι η 4η ομάδα από τη Γ’ κατηγορία που ανεβαίνει στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ μετά τους Άτλα Καρπενησίου, Δόξα Διφύων/Μεσσαπίων και Α.Ο.Κύμης.


Πηγή: stereabasket.gr